Logo-1

17 mei, LIVE!

@ De Nozem en de Non, Heemskerk!

Als je nú reserveert, betaal je straks maar 2/3 van de prijs!!
Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali's PlusSupportAct, De Corona's, Crazy Pianos e.v.a.) & zijn vijfkoppige band "003".
Daar wil je toch bij zijn?
Alexander als Billy Joel2 - 1
En als je NU reserveert, dan krijg je maar liefst 33,33% korting op het ticket!

Reserveren doe je door HIER te clicken!

Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.

Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”.

Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat.

En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar:

The Billy Joel Experience.

Alexander & 003

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer.

Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.
Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan.

Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat?

The Billy Joel Experience!
facebook twitter
MailPoet