Alexander Broussard Nieuwsbrief-Rood

Het was supertof!

En het wordt steeds toffer!

virtualpianobar
We hebben ervan genoten!
De eerste sessie van mijn Virtuele Pianobar was ongelooflijk leuk om te doen en als ik de reacties zo terug lees, heeft ook het publiek zich uitstekend vermaakt!

Reden genoeg dus om dóór te gaan!

Aanstaande donderdag, 18 februari, open ik de pianobar dus gewoon, zoals beloofd, nog een keer. Met weer een toffe gast en weer een leuke pubquiz!
Was je er niet bij? Dan nu toch zeker wel?

Koop je ticket(s)

HIER


En ook deze keer geldt: bij aankoop van meerdere tickets (vrij te besteden... of om weg te geven, of om te gebruiken bij een andere editie van de Virtuele Pianobar)
SaskiaAlexander

Vorige keer!

Mijn gast van vorige week was topper Saskia Schäfer! Klik HIER om een voorbeeldje te horen van wat we gedaan hebben! Dan weet je dat je dus echt iets mist als je niet even voorbij wipt!!

Natuurlijk hebben we ook veel geleerd van de vorige keer. We zullen via een ander protocol gaan streamen, zodat de geluids- en beeldkwaliteit veel beter wordt.

Zorreg dus gewoon dat je d'r ook de volgende weer bij bent!! :-)

Volgende keer!

Gitty (1)
Jawel!
Ik heb wederom een topartiest weten te strikken!!
Dit keer komt Gitty Pregers op bezoek!
YES!

Gitty mag nu al terug kijken op een indrukwekkende carrière en ze is nog lang niet klaar! Ze speelde in The Lion King (zowel in Nederland, als in Londen en in Taiwan). In Dreamgirls stond ze in de schoenen van Effie en ze maakte o.a. furore in de damesgroep The Soul Sisters… but to name a few!

We zijn nu bezig om voor jullie te gekke tracks uit te zoeken.
En je kunt natuurlijk gewoon weer live je verzoekjes bij ons kwijt!

Koop je tickets

HIER

Zie ik je in mijn pianobar?

#zinnin
facebook twitter instagram