Alexander Broussard Nieuwsbrief-Rood

Aafke & Friends

in de Virtuele Pianobar!

IMG-20210316-WA0003
Ik wilde ze al een hele tijd te gast en nu is het gelukt! Aafke Zuidersma en haar muzikale companen Wytze en Nathaniël komen deze donderdag in mijn Virtuele Pianobar een te gek concert geven!

Voor wie ze nog niet kent...

Wytze speelt al vanaf zijn vijftiende bas in allerlei bands. Hij voelt zich inmiddels thuis in allerlei stijlen, variërend van rock, R&B, soul, blues, Latijns-Amerikaanse muziek, wereldmuziek en jazz. Zo heeft hij gespeeld met o.a. Nynke Laverman, Souldada, Twarres Richard Smith, Eugene Ruffollo en Elske de Wall. Wytze is momenteel freelance bassist en werkzaam als muziektherapeut op een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Nathaniël van Veenen studeerde in 2004 cum laude af aan het conservatorium van Groningen met als hoofdvak elektrische gitaar, lichte muziek. Sindsdien heeft hij is talloze bands gespeeld en staat dan ook vaak op het podium. Sinds 2007 zit hij in de begeleidingsband van cabaretière Sarah Kroos, waarmee hij bijna alle theaters van het land bespeeld heeft. Hij is gitaardocent aan het Kielzog in Hoogezand, hij is componist, producer en bandcoach. Hij houdt van stamppot andijvie. Rauw. Met gebakken spekjes. Zijn goudvis het Blubje.

Aafke Zuidersma zingt al vanaf haar vijftiende in allerlei bands. Sinds 2015 zingt ze in de coverband Boulevard. Met deze band speelt ze in binnen/en buitenland. Naast het zingen van covers schrijft ze ook zelf nummers. In 2016 won ze het Fryske Liet Festival met een eigen geschreven nummer genaamd ‘Minsk fan Wearde’. Door deze overwinning mocht ze afreizen naar het noorden van Noorwegen en meedoen aan het Sami International 2017. Daar eindigde ze uiteindelijk op een goede 2e plek. Aafke staat ook jaarlijks te vinden op de bühne tijdens het grootschalige evenement Admiraliteitsdagen te Dokkum.
Dit gaat echt te gek worden (ben zelf al fan, en jullie straks ook! :-))
Schuif je aan?
Tickets koop je

HIER

En wederom krijg je natuurlijk kortingen als je meer tickets tegelijk koopt: voor een ander of voor een andere datum!

#bethere

EN DAN...

The Story Of Johnny Cash Portrait

Vrijdag 26 maart:

"The Story Of Johnny Cash"

En ook dit gaat weer helemaal te gek worden! Wederom vanuit Schouwburg De Schalm te Veldhoven, live gestreamd, rechtstreeks je huiskamer in! Het verhaal en natuurlijk voornamelijk de muziek van Johnny Cash, gezongen door Robbert H. Reijenga begeleid door Dennis van Hoorn op drums en ondergetekende op toetsen (en natuurlijk weer als verhalenverteller!)

Mis dit niet!!!

Tickets koop je

HIEREn vergeet niet... in beide gevallen... geen herhalingen!
#bethere
facebook twitter instagram