Live sessie voor Midvliet FM groot succes!

Veurtheater, Leidschendam, 19 maart 2014

De sessie die we live mochten spelen voor het programma van DJ Sébastiaan van Putten voor zijn programma “Made in Holland”op Midvliet FM, werd een waar theaterspektakel!

Voor het eerst durfde ik het aan om een set te brengen die voor de helft uit luisterliedjes bestond. We openden zoals gewoonlijk met twee bengboembam-liedjes, maar daarna lieten we het publiek een serie prachtige liedjes horen. Zo spannend om het kwetsbaar te houden. En het lukte. Aan het eind van de eerste helft kregen we een staande ovatie. Kippenvel!

Het lukte zeker ook zo goed omdat ik ervoor gekozen had de band uit te breiden met een bassist (Marcello Briganti) en drie achtergrondzangeressen (Arienne Groenewoud, Mariske Hekkenberg en Anita Walraven). Allemaal topmusici die voor een enorme inspiratie zorgden. De zangeressen hebben we natuurlijk ook genoeg in de schijnwerpers gezet: ik had speciaal voor de gelegenheid een aantal nieuwe nummers toegevoegd aan de set waar ze zich vocaal in konden uitleven. Met name in de eerste ‘mooie’ helft hebben ze het publiek menigmaal weten te raken.

De tweede helft was als vanouds een feestje. Het publiek stond aan het eind van het concert natuurlijk weer, want van zitten blijven wilden wij niks weten.

Het hele gebeuren komt op CD en DVD uit, dus je kunt, als je wilt, een exemplaar bestellen.

Doen hoor!

🙂