Selecteer een pagina

Wie zijn de topacrobaten die in Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow uw adem benemen?

‘Strange Birds’

Andrea Souren 19 december 1984

Andrea ontdekte het circus op de basisschool. Een project over circus maakte haar nieuwsgierig naar méér. Vervolgens ging zij op les bij Jeugdcircus Jopie in Utrecht, haar geboorteplaats.  Ze heeft acrobatiekles gehad en sport acrobatiek gedaan. In 2007 ronde Andrea haar studie Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam af, waarna zij begon aan de circusacademie van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam. Samen met Jasmijn specialiseert zij zich in partner acrobatiek. In juni 2011 zullen Andrea en Jasmijn afstuderen.

Jasmijn Rubingh 17 februari 1986

Voordat Jasmijn op 7-jarige leeftijd bij Jeugdcircus Okidoki in Dordrecht terecht kwam, had ze al van alles gedaan. En alles – van keyboard tot dans

– heel kort, want het was het allemaal niet voor haar. Circus bleek het te zijn en bij Circus Rotjeknor in Rotterdam kon ze naar hartelust bezig zijn met haar passie. In 2007 sloot Jasmijn de opleiding Mode Techniek af, waarna zij begon aan de circusacademie van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam. Samen met Andrea specialiseert zij zich in partner acrobatiek. In juni 2011 zullen Jasmijn en Andrea afstuderen.

* ‘Strange Birds’ zijn bekend van ‘De Circusmachine’