Nieuwe clip uit de oude doos: “Angel Baby”

Op het Youtube kanaal van Alexander ( https://www.youtube.com/channel/UCBbFMfCsweIFOLnWSBzcvsQ )

kun je nu een nieuwe clip bekijken bij “Angel Baby” (eng-talig) van het album “The Piano” :

In 1995 zag ik de film “Angel Baby” voor het eerst. Een magistraal mooie film vond ik het. (Niet voor niets overladen met prijzen). Ik raak altijd geïnspireerd van mooie dingen en schreef er dus e…en liedje over: gaf het ook dezelfde titel .
Het eindigde uiteindelijk op het album “The Piano”
In die tijd was ik al hartstikke blij met een goede studio opname en een CD die ik kon laten horen. Nu is er Youtube en zijn er social media en kan ik het dus opnieuw laten horen, zonder dat iemand zijn stoel uit hoeft. Mooie tijden toch?
De beelden komen uit de trailer van de film.
Had je de film nog niet gezien? Snor hem op en kijken: prachtig stukje kunst!