[sdm_download id=”6970″ fancy=”0″ new_window=”0″]

11.8 Mb

[sdm_download_counter id=”6970″]

FREE DOWNLOAD

Hiernaast kun je mijn nieuwste single “Shoulder To Shoulder” GRATIS downloaden.

Ik hoop van harte dat je er heel veel plezier aan beleeft!

-Alexander-

Over de song: “Shoulder To Shoulder”

De tweede single van het nieuwe album “Now” dat in november 2020 uitgebracht zal worden.

Het idee bij was bij dit album van meet af aan om er een open karakter aan de geven. Positieve energie en optimisme (ik kon me zo voorstellen dat niet alleen ik daar behoefte aan had…). Uiteindelijk is dat ook best gelukt: veel meer refreinen in majeur toonsoorten dan ik normaliter produceer en op één track na is ook de boodschap ontdaan van mijn gewoonlijke grimmigheid. 

“Shoulder To Shoulder” moest de afsluiter vormen. Achteraf heb ik gekozen voor een serener nummer als slotakkoord, maar deze voelt wel als het passend uitroepteken achter de 10 nummers die eigenlijk het hart van dit album vormen.

Het werd een thema dat verbindt, een tekst over vrede, liefde, broederschap een melodie die je bij de hand neemt in een, zoals gezegd, majeure toonsoort. En toen dit allemaal tot me doordrong besefte ik… ik heb potverdorie een kerstlied geschreven…

Nou ja, een echte is het natuurlijk niet, maar dichterbij een kerstlied ga ik waarschijnlijk nooit meer komen. Dus wordt deze, gezien de tijd van het jaar en gezien de crisis waarin we ons bevinden, de tweede single.

Blijven geloven…..

[sdm_download id=”6970″ fancy=”0″ new_window=”0″]

11.8 Mb

[sdm_download_counter id=”6970″]

Volg mij ook op: