Sneak Preview: Alexander & 007 – Live in Het Veurtheater

DJ Sébastiaan van Putten stond maar liefst 2 uur zendtijd op prime time van zijn programma “Made In Holland” (RTV Midvliet) af om het concert integraal uit te zenden dat Alexander en kornuiten gaven op 19 maart 2014 in het Veurtheater te Leidschendam.
Alsof dat niet genoeg was, boog hij zich ook nog eens hoogstpersoonlijk over het sorteren, filteren, editen en mixen van het door 6 camera’s opgenomen beeldmateriaal om óók een Tv-uitzending te realiseren. Een monsterklus en onze dank is dan ook oneindig!

Alexander & 003 (en natuurlijk CFE Sound Systems) werden voor deze bijzondere gelegenheid aangevuld met 4 fantastische muzikanten: t.w.: Marcello Briganti op bas & Arienne Groenewoud, Mariske Hekkenberg en Anita Walraven als vocalisten.

Hier alvast een sneak preview van het eindresultaat: het enige niet-NL-talige nummer van de show, maar daarom niet minder mooi. Overigens ook de enige audiotrack waar helemaal niks aan geedit is. Geen slordigheidsfoutjes weggepoetst… niks… Bam, recht uit het hart dus!

Als je geen zin hebt in de introductie: vanaf 02.00 begint het liedje…

Enjoy!