Bijzondere samenwerking! Alexander & Daan brengen “Heel Even” uit!

Alexander en Daan leerden elkaar kennen tijdens de promotoer van Alexander’s derde single “Alles wat ze zegt”. De klik was er meteen en het plan om samen een liedje te schrijven en uit te brengen was dan ook snel gesmeed. Het werd “Heel Even”. Een mooie mix van de wat stevigere stijl van Alexander en de frisse pop van Daan. De tekst van Daan smelt prachtig samen met de catchy muziek van Alexander. “Heel Even” is gewoon een heel lekker nummer!

Wie is Daan?

Sinds een paar jaar schrijft Daan haar eigen liedjes en melodieën. Eén van die liedjes was haar eerste single ” Samen”, die in 2013 uitkwam en erg succesvol werd ontvangen. Zo kreeg zij met dit liedje de Oranje Kroon op RTV Oranje, stond haar clip op Sterren.nl van de TROS, was het in België bij VBRO het meest gedraaide liedje, en stond het in de top 30 bij Radio Nl.  Voor de stichting People’s Trust Nederland, bracht zij in november 2013 samen met Danny Ferdinandus het liedje “Save the children” uit. Haar tweede solo single “Jij” kwam vorig jaar zomer uit en ook op dit liedje werd weer goed gereageerd.

Naast het zingen en schrijven van liedjes, houdt Daan van acteren zo had zij in het verleden gastrollen in bekende soap’s en dramaseries.

Nu dus een nieuwe single, dit keer brengt zij samen met Alexander het leuke liedje “Heel even”.

 

Check de cideoclip!