“The Billy Joel Experience” komt eraan! 17/05/’18

Het is zo’n beetje een jongensdroom waar ik me eerder nooit aan durfde te wagen. Na meer dan drie decennia op het podium gestaan te hebben, heb ik nu de moed toch bij elkaar geraapt en ga de uitdaging aan om een ode te brengen aan één van mijn allerbelangrijkste muzikale inspiratiebronnen. Mijn held toen, mijn held nu: Billy Joel. Samen met mijn vrienden van 003, gaan we dit avontuur aan. Nieuw in onze gelederen is daarbij Dennis Servais, die als toetsenist alle keyboard-partijen voor zijn rekening gaat nemen, behalve de pianopartijen, want dat is wat ik zelf, náást het zingen, ga verzorgen.

Er komt binnenkort meer nieuws, even geduld.

Er staat wel al een datum vast voor het eerste live concert waar ook video zal worden geschoten: schrijf maar op: 17 mei, De Nozem en de Non, Heemskerk.

Details volgen!!